Dovolenka s nami

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00

Vyberte krajinu, stredisko, hotel ...
Od - Do
Dĺžka pobytu



x Zrušiť filter
Dospelí






x Zrušiť filter
Deti





x Zrušiť filter
Doprava

Vyberte si dopravu


x Zrušiť filter
Rozšírený filter

Termín




Cena

EUR

Strava








Typ zájazdu





Ostatné






Úroveň hotela od

Úroveň hotela do

Vybavenie hotela



Vyberte si krajinu




x Zrušiť filter

​Piesočnaté pláže v Chorvátsku

Ako si predstavujete ideálnu dovolenku? Takmer každý túži aspoň raz v živote navštíviť prímorskú krajinu, avšak nie je pláž ako pláž. V Chorvátsku sa stretnete najmä s kamienkovými plážami, no nájdu sa tu aj piesočnaté, ktoré milujú najmä rodiny s deťmi či každý, kto sa rád bosými nohami zabára do piesku.

Vyhľadávaný pozvoľný vstup do mora

Kto sa vychystá k moru, určite sa z dovolenky plánuje aj včas vrátiť a nie sa nechať hľadať pobrežnou hliadkou. Tieto situácie, také bežné z filmov, sa však občas udejú, a preto pokiaľ nie ste dobrí plavci alebo neviete plávať vôbec, budete zaiste pátrať po plážach s pozvoľným vstupom do mora. Ideálne pre rodiny s deťmi alebo pre tých, čo si neprišli ani tak zaplávať ako skôr užiť si prímorskú atmosféru a občas si omočiť nohy. 

Kde v Chorvátsku narazíte na takého piesočnaté pláže? Rajská pláž na ostrove Rab sa rozkladá približne na dvoch kilometroch a je hodnotená ako jedna z najkrajších v Chorvátsku. Podobne je na tom Čista plaža na Pagu alebo pláž Bijeca v mestečku Medulin. Pláž Velika v meste Omiš tiež ponúka plytkú vodu a od hladu, smädu alebo nudy tam zaiste neumriete. Piesočnatá pláž Planjka nachádzajúca sa v zálive na ostrove Pag je takmer bez vlnky, takže sa nemusíte báť ani leňošenia na nafukovačkách. 

Piesočnaté pláže Iza Banja na Zadarskej riviére, Trstenica na polostrove Pelješac, Lovrečina na ostrove Brač, Tatinja, Pržina a Bilin žal na ostrove Korčula či pláže na Omišskej riviére potešia príjemne mäkučkým pieskom pod nohami.

Pláže, ktoré sú známe

Medzi obľúbenými sú určite aj tie chorvátske pláže, ktoré sa pýšia priezračne čistou vodou a udržiavaným okolím. Bašku na ostrove Krk, Punta Rata na Makarskej riviére, Rajskú pláž na Rabe a Iza Banja na Zadarskej riviére medzi nimi nájdete. Pre svoje prednosti si zaslúžili ocenenie Modrá vlajka, čo je pre mnohých turistov rozhodujúci faktor. Ste priaznivcami prírodných pláží? Potom vás zaujmú piesočnaté pláže na ostrove Pag

A čo váš vzťah k nudizmu? Ak sa nezdráhate, severná časť pláže Červený prístav alebo pláž Mala Sabuša na ostrove Ugljan je rezervovaná práve pre vás. Piesočnatá pláž Zaton na Zadarskej riviére je dokonca prispôsobená invalidom. Ako sa rôznia naše potreby a záujmy, tak sa rôznia aj naše predstavy o ideálnej dovolenke. 

Niekto si chce užiť len slnko a more, iný si chce vyskúšať vodné a plážové športy alebo potápanie (Rajská pláž, Baška, Bijeca, Zaton, Planjka, Sabunike, Čierne mólo), ďalšieho lákajú romantické pokojné zátoky (Saplunara, pláže na polostrove Lopar) alebo rušný nočný život (Saharun, Vela Pržina). Ak sa chystáte na dovolenku s malými deťmi, povinnou výbavou budú vedierka a formičky, pretože z jemného plážového piesku sa dajú postaviť nádherné hrady a koláčiky, ktoré nesmú chýbať na žiadnej prázdninovej fotografii.

Prečo Cestovná Kancelária Solvex?

certifikát
EN ISO 9001 : 2015
najviac letovísk
v Bulharsku
20 rokov na trhu
každý rok novinky
vo všetkých letoviskách
dostupný delegát
kvalitní a skúsení
zamestnanci
extra zľavy
pre verných klientov

Last Minute na email

Odoberajte First Minute a Last Minute akcie CK Solvex do e-mailu

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00