Dovolenka s nami

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00

Vyberte krajinu, stredisko, hotel ...
Od - Do
Dĺžka pobytu



x Zrušiť filter
Dospelí






x Zrušiť filter
Deti





x Zrušiť filter
Doprava

Vyberte si dopravu


x Zrušiť filter
Rozšírený filter

Termín




Cena

EUR

Strava








Typ zájazdu





Ostatné






Úroveň hotela od

Úroveň hotela do

Vybavenie hotela



Vyberte si krajinu




x Zrušiť filter

Najlacnejšie dovolenky pre vašu rodinu - 2. časť

Ak plánujete s rodinou vycestovať toto leto k moru, je už najvyšší čas, aby ste si vybrali destináciu. Využite first minute ponuky, premyslite najlacnejšie a pritom najlepšie alternatívy. Dovolenka s rodinou vôbec nemusí byť nadmerne finančne náročná, aby ste si ju užili na 100 percent. 

Rodinná dovolenka

Zdroj obrázka: eventusholiday.com

Alanya

Charakteristika

Známe turecké letovisko na pobreží Stredozemného mora s pamiatkami, ovocnými záhradami a pohorím Taurus nad priezračným morom v spojení s orientálnou atmosférou miestnych trhov, láka dovolenkárov z celého sveta.

More, pláže, aktivity

Alanya vás očarí dlhočiznými piesočnatými plážami. Najobľúbenejšia a vraj aj najkrajšia je pomenovaná podľa egyptskej kráľovnej Kleopatry, ktorá kedysi údajne mesto navštívila. Oplatí sa stráviť nejaký čas aj na Keykubat Beach s jemným pieskom a malými skalkami, s ocenením kvality Modrá vlajka. More je vcelku plytkékúpať sa tu dá už od apríla a zahreje vás aj bohatá ponuka plážových a vodných športov.

Výlety

Určite si pozrite miestnu 30-metrov vysokú vyhliadku z 13. storočia, takzvanú Červenú vežu. Svoje meno vraj dostala po istom červenofúzom pirátovi Barbarossa. Ďalej za pozretie stojí dominanta mesta - hrad, obklopený morom z troch strán. Môžete si naň spraviť celodenný peší výlet, alebo sa zviezť až takmer úplne hore.

Alanya

Cena

Alanya je medzi turistami obľúbená aj pre svoje priaznivé ceny. Dovolenku na 8 dní v 3 * hoteli s all inclusive, bazénom, saunou a kúsok od pláže, môžete mať aj s príplatkami a letenkou len za niečo okolo 470 eur.


Prečítajte si tiež: 

3 nádherné miesta tureckej Alanye, ktoré musíte vidieť

Kyrenia 

Charakteristika

Malebné letovisko na Severnom Cypre s prístavom plným farebných lodí, obklopeným reštauráciami, barmi a kaviarničkami i hradom právom patrí medzi najkrajšie cyperské mestá.

More, pláže, aktivity

Najrušnejšia piesočnatá pláž v oblasti Kyrenie má krkolomný názov Kervansaray beach. Nájdete tu množstvo barov, reštaurácií a rušno je tu aj dávno po tom, čo zájde slnko. Milovníci pokoja si prídu na svoje na piesočnatých plážach Sunset beach alebo Deniz Kizi beach s pozvoľným vstupom do mora, ktoré sú vhodné aj pre rodiny s malými deťmi a pre tých, čo majú radi vodné športy.

Výlety

Vo vnútri hradu nájdete unikátne múzeum s vrakom antickej obchodnej lode – zatiaľ pravdepodobne najstaršieho. K zaujímavým miestam patrí i bývalé gotické opátstvo Bellapais, postavené na vrchole skalnatého výbežku. 

Kyrenia

Cena

Severný Cyprus je na tom cenovo podobne ako Turecko. Za 3 * hotel na 8 dní, s raňajkami alebo polpenziou, bazénom, animačným programom a len 100 metrov od pláže nemusíte zaplatiť viac ako 480 eur i s príplatkami a letenkou.


Prečítajte si tiež: 

Severný Cyprus - raj na zemi

Nicotera Marina

Charakteristika

Prímorské letovisko na polostrove Capo Vaticano v Kalábrii je typické morom i horami. Leží na úpätí hory Poro a poskytuje úžasný výhľad na krištáľovo čisté Tyrhénske more.

More, pláže, aktivity

Nájdete tu pláže s jemným svetlým pieskom a pozvoľným vstupom do mora, i skalnatými útesmi. Tí, ktorí sa radi potápajú, majú možnosť prepádať miestne podmorské jaskyne a vidieť pestré živočíšstvo, napríklad aj chobotnice či murény. 

Výlety

Pri prechádzkach mestom Nicotera Marina si určite pozrite barokovú katedrálu s množstvom fascinujúcich umeleckých diel a zámok Ruffo, kde sa nachádza archeologické múzeum s exponátmi z gréckych a rímskych čias. 

Nicotera Marina

Zdroj obrázka: solvex.sk

Cena

Kalábria patrí medzi najlacnejšie regióny nielen v Taliansku, o čom vás presvedčia tunajšie výhodné ceny. 8-dňová dovolenka v 3 * rodinnom komplexe s all inclusive, športami, knižnicou i živou hudbou a len 50 metrov od pláže vás nemusí vyjsť viac ako 520 eur i s príplatkami a letenkou.


Prečítajte si tiež: 

5 očarujúcich miest Kalábrie

Giardini Naxos

Charakteristika

Letovisko na východnom pobreží Sicílie patrí k tým najvyhľadávanejším. Je ideálnym miestom pre pokojnú a ničím nerušenú dovolenku. Oddychovať môžete pri výhľadoch na krásnu prírodu, sopku Etna i množstvo historických pamiatok, alebo len tak posedávať v typických kaviarničkách a pizzériách.

More, pláže, aktivity

Pláže v Giardini Naxos sú prevažne piesočnaté s pozvoľným vstupom do mora, objaviť tu však môžete aj štrkové a kamenisté. Asi najznámejšou je rovnomenná pláž s bielym jemným pieskom a úsekmi s kamienkami. Leží v zátoke s bohatou vegetáciou. Vyblázniť sa tu môžete pri vodných športoch a neskôr večer na nejakej diskotéke. 

Výlety

Byť na Sicílii a nevyjsť na Etnu? To snáď ani nie je možné! Na sopku, vysokú až 3323 metrov nad morom, sa môžete vyviesť lanovkou alebo ísť po vlastných s pomocou horského vodcu. Výhľad na sopku si užijete aj z mesta Taormina, ktoré sa okrem toho pýši zachovalým rímskym divadlom.

Giardini Naxos

Cena

Sicília, podobne ako Taliansko, patrí k lacnejším dovolenkovým destináciám. Dovolenka v 3 * hoteli na 8 dní, v prekrásnom zálive, s nádherným výhľadom na more a polpenziou, vás vyjde menej ako 450 eur i s príplatkami a letenkou.


Prečítajte si tiež: 

Dovolenka na Sicílii? Vyberte si z týchto letovísk

Bibione Lido Del Sole

Charakteristika

Patrí k najznámejším a k jedným z najväčších letovísk severného Jadranu. Nie je prekvapením, ak v týchto končinách budete často počuť i vidieť na miestnych nápisoch slovenčinu alebo češtinu. 

More, pláže, aktivity

Bibione je ako stvorené pre rodinnú dovolenku. Rozľahlé pieskové pláže s pozvoľným vstupom do mora, pokojné borovicové a píniové háje. No ak sa vám či vašim deťom zachce trocha ruchu, stačí vyjsť do ulíc, plných obchodíkov a diskoték, ktoré utíchajú až v skorých ranných hodinách.

Výlety

Priamo v meste majú lunapark, konajú sa tu hudobné slávnosti a natrafiť môžete aj na pouličné divadlo. Neďaleko sa nachádzajú slávne zámky v Passariano, Alvisopoli a Benátky sú vzdialené približne osemdesiat kilometrov.


Prečítajte si tiež: 

Jadran - úplne iný svet

Bibione

Zdroj obrázka: solvex.sk

Cena

Bibione je obľúbené medzi slovenskými a českými turistami i pre svoju cenovú prístupnosť. Za 4 * hotel na 8 dní, v blízkosti piesočnatej pláže, s bazénom a ihriskom zaplatíte menej ako 50 eur! 


Pozrite si tiež: 

Najlacnejšie dovolenky pre vašu rodinu - 1. časť

Prečo Cestovná Kancelária Solvex?

certifikát
EN ISO 9001 : 2015
najviac letovísk
v Bulharsku
20 rokov na trhu
každý rok novinky
vo všetkých letoviskách
dostupný delegát
kvalitní a skúsení
zamestnanci
extra zľavy
pre verných klientov

Last Minute na email

Odoberajte First Minute a Last Minute akcie CK Solvex do e-mailu

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00